top of page
afscheid fotograaf Achterhoek

Herinneringen

AFSCHEIDSFOTOGRAAF GELDERLAND EN OMSTREKEN

afscheid fotograaf Achterhoek

Ik laat je niet los

AFSCHEIDSFOTOGRAAF GELDERLAND EN OMSTREKEN

Wanneer je oud geworden bent of te horen krijgt dat je geliefde niet lang meer bij je zal zijn, dan wil je elk moment koesteren en vasthouden. Het laten maken van een (afscheids)reportage kan daar bij helpen.  

 

In overleg met jullie leg ik die momenten vast die je graag voor altijd vast wilt houden. De gewone momenten in een dag, de interactie, de liefde. Ik zorg er met mijn foto's voor dat je die momenten terug kunt kijken wanneer je maar wilt. Ook nadat je afscheid hebt moeten nemen. 

 

Een herinneringsreportage is altijd helemaal op maat. Precies passend bij jullie wensen.  
 

Voor de reportage

Als jullie me bellen of mailen voor een herinnerings reportage, dan heb je waarschijnlijk al een aantal momenten of portretten in gedachten die je graag zou willen. Daarom plannen we eerst een telefonisch gesprek waarin je precies kunt vertellen wat je wensen zijn. 

 

Weet je niet precies wat er mogelijk is? Ik denk graag met jullie mee om ervoor te zorgen dat de foto's precies bij jullie passen. 
 

Tijdens de reportage

Tijdens de afscheidsreportage ben ik op de achtergrond aanwezig. Als afscheidsfotograaf Gelderland fotografeer ik de momenten zoals ze echt gebeuren. Geen gekunsteld poseren maar oprechte interactie en pure connectie. 

Ik maak totaal overzichten en detailfoto's, portretten en foto's waar jullie samen op staan. Zo vertelt het album dat jullie krijgen echt het verhaal van jullie leven samen. 

 

We bekijken ook even de mogelijkheden voor het album en kan de kleur van het omslag gekozen worden.

afscheid fotograaf Achterhoek
afscheid fotograaf Achterhoek

Na de reportage

HERINNERINGS FOTOGRAFIE MET EEN ALBUM

Na de reportage ga ik aan de slag om de foto’s uit te zoeken en te bewerken. Dit duurt ongeveer 3 weken. Ik stuur de hoge resolutie foto’s zonder logo door via WeTransfer. Daarna vraag ik je om ongeveer 30 foto’s uit te kiezen die jullie graag terugzien in het album.

 

Ik maak met deze foto’s een eerste opzet voor het album. Je ontvangt een link waarin je het voorstel kunt bekijken. Je kunt dan nog wat aanpassingen doorgeven en zodra ik deze heb doorgevoerd ontvang je nogmaals de link. Dit is het moment om de laatste puntjes op de i te zetten en ik de gekozen kleur en materiaal toevoeg zodat het besteld kan worden. Als het album in productie is genomen duurt het ongeveer nog 3 weken voor jullie het album thuis ontvangen.

Afscheid fotograaf Achterhoek - voor foto's van de laatste momenten samen.

DIERBAAR

Inbegrepen:

-Maximaal 2 uur fotografie 

-4 uur uitzoeken en nabewerken van de foto's.

-50 digitale foto's

-Een herinneringsalbum 15x15 cm inclusief 20 pagina's. (upgraden of meerdere albums hoort tot de mogelijkheden).

€395

WAARDEVOL

Inbegrepen:

-Maximaal 4 uur fotografie 

-6 uur uitzoeken en nabewerken van de foto's.

-70 digitale foto's.

-Een herinneringsalbum

20x20 cm inclusief 20 pagina's.

(Upgraden album of meerdere albums hoort tot de mogelijkheden).

€595

ONTROEREND

Inbegrepen:

-Maximaal 6 uur fotografie 

-8 uur uitzoeken en nabewerken van de foto's.

-100 digitale foto's.

-een herinneringsalbum van 25x25 cm inclusief 20 pagina's.

(Upgraden of meerdere albums hoort tot de mogelijkheden).

€795

 • Hoe ziet een reportage er uit?
  Een reportage maak ik graag naar wens. Je kunt hierbij denken aan een reportage als iemand terminaal ziek is, het opbaren, condoleren en avondwake, de uitvaart, het plaatsen van de steen of het verstrooien van de as of een combinatie.
 • Wat kost een reportage?
  Kijk hier voor de verschillende tarieven.
 • Worden de foto’s zomaar ongevraagd gebruikt?
  Nee, de foto’s waar mensen herkenbaar in beeld staan worden altijd met toestemming geplaatst. Detailfoto’s (bijvoorbeeld van bloemen, een deel van de kist, de rouwauto kunnen wel gebruikt worden tenzij jullie aangeven dit niet te willen.
 • Is het storend om te fotograferen tijdens de dienst/uitvaart?
  Ik probeer zo onopvallend mogelijk te werken maar ik ben uiteraard niet onzichtbaar. Soms is het mogelijk om een deel vanaf boven te fotograferen. De belangrijke momenten wil ik voor jullie natuurlijk niet missen. Soms zal ik daarom een stap naar voren zetten om me daarna weer terug te trekken. Ik werk met twee camera’s. Een voor het overzicht en een om van dichterbij te fotograferen. Mijn camera’s staan op de stille stand maar dit voorkomt niet dat je een zachte niet storende klik hoort tijdens het fotograferen. Ik werk uitsluitend met natuurlijk licht dus geen geflits.
 • Wanneer kunnen we onze foto’s verwachten?
  De bewerkingstijd duurt ongeveer 3 weken. Dit zijn de digitale foto’s, het album komt pas later.
 • Hoe ziet het album er uit?
  Het album stel je helemaal zelf samen. Zo zijn er verschillende materialen en kleuren voor de omslag en kies je zelf welke foto’s je graag terug wilt zien in het album. Het album heeft platliggende dikke pagina’s en je kunt kiezen uit 2 papiersoorten. Het is een echt kwaliteitsalbum van een gerenomeerd bedrijf. Er zijn voorbeeldalbums beschikbaar om in te zien.
 • Mijn vraag staat er niet bij
  Staat je vraag er niet bij? Neem gerust contact met me op. Mail naar marjan@labanproducties.nl
 • Waar werk je?
  Als uitvaartfotograaf Doetinchem ben ik te boeken in de Achterhoek en heel Gelderland.
bottom of page