top of page

Over mij

MARJAN LABAN, UITVAARTFOTOGRAAF  ACHTERHOEK

uitvaartfotograaf Achterhoek

Ik fotografeer het begin en het einde van het leven.  Je denkt misschien: "Hoe kan dit bij elkaar passen"? Dat begrijp ik wel want leven en dood staan loodrecht tegenover elkaar. Of je het nu over nieuw leven hebt of over het einde van het leven, de liefde die daarbij zo intens voelbaar aanwezig is is precies hetzelfde! Deze bijzondere en kwetsbare momenten wil ik graag voor jullie vastleggen zodat je er op een later tijdstip altijd weer naar terug kunt grijpen. Foto's zonder opsmuk en met rafelrandjes maar met zoveel liefde. 

Fotograferen is al jaren mijn grootste passie. Als newbornfotograaf, portretfotograaf en gezinsfotograaf verzorg ik allerlei verschillende fotoshoots in mijn studio in Terborg in de Achterhoek. 

Fotograaf begrafenis Gelderland - uitvaartfotograaf Achterhoek - Doetinchem

uitvaartfotograaf Achterhoek

Marjan Laban

uitvaartfotograaf Achterhoek

LIEFDE IN JOUW FOTO'S

Tijdens de uitvaartdienst van kleine Elin die ik fotografeerde zei haar oma: "lijden en liefde zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Zonder pijn is er geen liefde en zonder liefde is er geen pijn. En de liefde is een onuitputtelijke bron". Mooi om die liefde terug te zien in de foto's die ik voor jullie maak. Ik ben er van overtuigd dat juist deze foto's van enorme toegevoegde waarde zijn. Daarom maak ik van elke reportage een album. Zo kan je kijken wanneer je wilt en zo vaak je maar wilt. Tastbare herinneringen van een zo'n dierbare intense tijd.

Om mijn werk zo goed mogelijk te kunnen doen volg ik op het moment een opleiding tot rouwbegeleider. Een waardevolle toevoeging in mijn werk als uitvaartfotograaf Achterhoek.

uitvaartfotograaf Achterhoek
bottom of page