top of page
uitvaartfotograaf doetinchem

Uitvaart

UITVAARTFOTOGRAAF DOETINCHEM EN OMSTREKEN

uitvaartfotograaf doetinchem

Waardevol

Intense tijd

UITVAART FOTOGRAFIE VOOR EEN BLIJVENDE HERINNERING

Het afscheid van een geliefde is een intense tijd. De voorbereidingen van de uitvaart vragen veel energie en alles gaat zo snel! Vaak ervaren mensen dat de uitvaart als in een roes voorbij gaat. 

Ik kan als uitvaartfootgraaf Doetinchem en omgeving uit ervaring spreken als ik zeg dat het daarom zo kostbaar is om foto's te laten maken van het laatste afscheid. Zo kun je nog eens terugkijken naar hoe het afscheid was. Ook kan het doorbladeren van een album helpen met de verwerking van het verlies. 

Vaak hoor ik achteraf: "ik had helemaal niet gezien dat die persoon er ook was." Of: ik zie nu pas die arm om mijn schouder. Leg die herinneringen vast zodat ze niet aan je ontglippen maar voor altijd blijvend zijn. 

Voor de uitvaart

Voor de uitvaart hoor ik graag even jullie wensen. Dit kan via de uitvaartondernemer of via een kort telefoongesprek.

We nemen door hoe de uitvaart er uit komt te zien en wat mijn rol aar als fotograaf in is.  Natuurlijk kan je dan ook al je vragen kwijt.

Als er een route wordt gelopen of gereden ga ik deze van te voren verkennen zoat ik precies weet waar ik met mijn camera kan staan voor een mooi beeld.

Tijdens de uitvaart

Tijdens de uitvaart ben ik op de achtergrond aanwezig. Ik probeer zo onopvallend mogelijk te werken maar ik ben uiteraard niet onzichtbaar. Soms is het mogelijk om een deel vanaf boven te fotograferen.

 

De belangrijke momenten wil ik voor jullie natuurlijk niet missen. Soms zal ik daarom een stap naar voren zetten om me daarna weer terug te trekken. Ik werk met twee camera’s. Een voor het overzicht en een om van dichterbij te fotograferen.  Ik werk uitsluitend met natuurlijk licht dus geen geflits.

uitvaartfotograaf doetinchem
albumhz.jpg

Na de uitvaart

UITVAARTFOTOGRAAF DOETINCHEM INCLUSIEF FOTOALBUM

Na de reportage ga ik aan de slag om de foto’s uit te zoeken en te bewerken. Dit duurt ongeveer 3 weken. Ik stuur de hoge resolutie foto’s zonder logo door via WeTransfer. Daarna vraag ik je om ongeveer 50 foto’s uit te kiezen die jullie graag terugzien in het album.

 

Ik maak met deze foto’s een eerste opzet voor het album. Je ontvangt een link waarin je het voorstel kunt bekijken. Je kunt dan nog wat aanpassingen doorgeven en zodra ik deze heb doorgevoerd ontvang je nogmaals de link. Dit is het moment om de laatste puntjes op de i te zetten en ik samen met jullie de kleur en het materiaal van de cover kies. Als het album in productie is genomen duurt het ongeveer nog 3 weken voor jullie het album thuis ontvangen.

DIERBAAR

Inbegrepen:

-Maximaal 2 uur fotografie van: de uitvaart of condoleren of avondwake of opbaren, kist sluiten, of verzorgen van de overledene.

-4 uur uitzoeken en nabewerken van de foto's.

-50 digitale foto's

-Een herinneringsalbum 15x15 cm inclusief 20 pagina's. (upgraden of meerdere albums hoort tot de mogelijkheden).

€495

WAARDEVOL

Read More >

Inbegrepen:

-Maximaal 4 uur fotografie van:

de uitvaart of condoleren of avondwake of opbaren.

-6 uur uitzoeken en nabewerken van de foto's.

-70 digitale foto's.

-Een herinneringsalbum

20x20 cm inclusief 20 pagina's.

(Upgraden album of meerdere albums hoort tot de mogelijkheden).

€695

ONTROEREND

Inbegrepen:

-Maximaal 6 uur fotografie van zowel het condoleren/opbaren/avond-wake en de uitvaart.

-8 uur uitzoeken en nabewerken van de foto's.

-130-150 digitale foto's.

-een herinneringsalbum van 25x25 cm inclusief 20 pagina's.

(Upgraden of meerdere albums hoort tot de mogelijkheden).

€895

bottom of page